CPROFILES™  
 
 
CP Care | We Care, We Share.
 
 
 
 
   
 
 
 
         
 

CP CARE merupakan inisiatif daripada CPROFILES bagi membantu golongan usahawan dan para peniaga dalam usaha mereka untuk menerus dan menjayakan perniagaan yang diceburi dalam tempoh penularan wabak COVID-19 dengan menyediakan khidmat nasihat perancangan pemasaran bagi menghadapi cabaran perniagaan di alaf normal baharu, secara percuma.

Khidmat nasihat ini dibuat secara atas talian sama ada melalui email, whatsapp dan juga panggilan video dan disediakan e-buku sebagai rujukan menjadikan kempen ini yang Pertama di Malaysia.

Hubungi kami untuk maklumat lanjut.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

"Dengan kepakaran dalam bidang pemasaran dan penjenamaan serta usaha CP yg tiada mengenal batasan waktu, saya telah dibimbing dengan jayanya untuk menawarkan produk dan perkhidmatan SeleraDish kepada kumpulan-kumpulan sasaran."
Dato' Noradzman Mat Idris, Selera Dish.

 
 
 
 
 
 
 

"CPROFILES sangat pakar dalam pemasaran ONLINE. Pengalaman mereka sangat hebat dan selalu up to date. Senang bekerjasama dengan team mereka yang mudah di hubungi. Hasil kerja mereka menepati cita rasa kami dan lebih penting memuaskan."
Ahmad Zairul, Co-Founder Pejuang Usahawan Sdn. Bhd.

 
 
 
 
 
 
 

"Khidmat nasihat oleh CPROFILES telah membuka peluang bagi kami untuk mengenal pasti pasaran sasaran yang lebih menguntungkan untuk diterokai."
Island Melon, Nature Empire Sdn. Bhd.

 
 
 
 
 
 
 

"Kami senang berurusan dengan CPROFILES, mereka boleh diharapkan dan juga menetapi masa bagi menyiapkan tugasan seperti yang dipersetujui."
Nor Shafina Bt Shaharuddin, Pengarah Geliga Gold.

 
 
 
 
 
 
 

"Bekerjasama dengan CPROFILES sangat Awesome sebab saya diberi pendedahan akan apa yang dicari oleh sasaran pasaran."
Razilah Binti Ramli, Pengarah.

 
 
 
 
 
 
 

"Bekerjasama dengan CPROFILES merupakan suatu pengalaman yang profesional tetapi dalam masa yang sama santai, mereka sangat memahami keperluan perniagaan dan syarikat kami."
Zalilawati Binti Osman, Pengarah Kumpulan Syarikat.

 
 
 
 
 

...dan ramai lagi!

Anda ingin berniaga atau sedang berniaga dan perlukan
khidmat nasihat perniagaan dan pemasaran?
Hubungi kami hari ini.

 
 
 
 
© CPROFILES™ is wholly owned by CPROFILE SOLUTIONS (002364485-W).
   
 
 
 
     
CPROFILES™